De Skeakel

Skoalstrjitte 14 in Sexbierum, ( Toon op kaart )

94 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Skeakel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Skeakel foto

Op De Skeakel vind je 15 klassenfoto’s en 94 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Eigenlijk geen favoriete gevoelens aan over gehouden.

Eigenlijk geen favoriete gevoelens aan over gehouden. Rot tijd. De enigste lieve juf was juf Marra. Ik zat in de klas bij Sabine, Francis, Sicco die was verhuist later. Sjouke, Klazina, Marieke (als ik het goed heb).En eerlijk gezegd ben ik de rest van de namen vergeten, maar kan ze zo voor mijn geest halen. O ja, Fedde.

De Skeakel, 1977

Wat vond ik die lessen fries een ramp zeg, kreeg het echt mn mond niet uit! We gingen verhuizen naar het nieuwe gebouw en hadden het laatste jaar les van joopie.

Wat vond ik die lessen fries een ramp zeg, kreeg het echt mn mond niet uit! We gingen verhuizen naar het nieuwe gebouw en hadden het laatste jaar les van joopie.

De Skeakel, 1982

ik herinner juffrouw weinberg, meester siegersma, meester roos, hoofdmeester jac.

ik herinner juffrouw weinberg, meester siegersma, meester roos, hoofdmeester jac. de bruin, en ook nog een meester tanja. de herinneringen, die ik misschien het meeste waardeer, zijn dat wij 's zaterdagsavonds naar de bibliotheek in de kerk gingen, en dan de volgende week zoiets als een wedstrijd hadden wie wel de meeste boeken het vlugst kon lezen.

De Skeakel, 1939

?