De Sjaloom

De Savornin Lohmanstraat 2 in Wierden, ( Toon op kaart )

141 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Sjaloom, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Sjaloom foto

Op De Sjaloom vind je 13 klassenfoto’s en 141 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Wij waren de eerste lichting op de school, een gezellige 3e tot de 6e klas.

Wij waren de eerste lichting op de school, een gezellige 3e tot de 6e klas. Wij...TheoH, LucasS, JohanS, JosjeT en JennyP en ik trokken met elkaar op en hebben het nu nog steeds over onze meester de Graaf. Wij moeten maar weer eens wat afspreken met elkaar! Ik ben benieuwd hoe het met iedereen gaat m.n. Diana Wolters? Mail me op AnnispuntPatawala-at-tip******

De Sjaloom, 1969

Ik heb daar maar tot en met de 2 de klas op school gezeten ,wij zijn toen verhuist naar den-haag.

Ik heb daar maar tot en met de 2 de klas op school gezeten ,wij zijn toen verhuist naar den-haag.

De Sjaloom, 1979

Tja, ik zit nog steeds op die school! En ik kan er geen genoeg van krijgen.

Tja, ik zit nog steeds op die school! En ik kan er geen genoeg van krijgen. Toen ik in 1976 als meester van 21 jaar begon dacht ik: ik ben binnen 3 jaar weer vertrokken, maar dat liep dus een tikkeltje anders. Na meester De Graaf als directeur kregen we in 1992 meester Van Ginkel. We zitten nu midden in de verbouwing. 24 mei 2006 houden we een open dag. Ook voor oud-leerlingen. Hou de krant en deze site in de gaten! Nu geef ik les aan groep 5 en we hebben nog steeds een geweldig team en leuke, drukke, lieve en interessante kinderen. Kortom een school waar je moet blijven! Laat eens wat van jullie horen, want voor feestjes met leuke ontmoetingen ben ik wel te porren!

De Sjaloom, 1976

?