de Singel

Singel 1 in Willemstad, ( Toon op kaart )

118 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Singel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Singel foto

Op de Singel vind je 13 klassenfoto’s en 118 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De CNS heette deze school in mijn tijd.

De CNS heette deze school in mijn tijd. Juffrouw Mostert, Meester van der Slikke, Meester de Jong, Meester van Spankeren en last but not least Meester de Wit

de Singel, 1975

He Gang! Mijn naam is Frans Rousse en ik heb een geweldige tijd gehad op deze school maar ook in de tijdelijke behuizingen in klas 1 t/3.

He Gang! Mijn naam is Frans Rousse en ik heb een geweldige tijd gehad op deze school maar ook in de tijdelijke behuizingen in klas 1 t/3. Ik heb alle foto's en momenten tot op de dag van vandaag nog in mijn geheuegen zitten. Ik weet het niet hoor maar deze klas was gewoon heel bijzonder. De Wit, Nijland, Mostert en De Jong hebben dit ook altijd beaamd. Nu kan het zijn dat ze dit over elke klas roepen maar mijn gevoel bedriegt mij niet snel. Wat een tijd vrienden!!! Alle namen ga ik niet opschrijven maar ik ken ze stuk voor stuk, jullie ook? Er is nog wel eens een reunie geweest maar daarna was het ver te zoeken, Cees van Gent was de man die dit toen op zich heeft genomen en via deze weg tracht ik een aanzet te doen. Jongens jongens, wat mis ik die tijd..(wordt ook een sentimentele zak, sorry). Ik woon nog steeds samen met Joyce en ben vader van een mooie meid, Xenia (7 jaar). Al een geruime tijd wonene wij in Rotterdam maar iwij staan ook nog steeds op de camping Bovensluis waar we veel plezier hebben en ik toch nog een beetje in Willemstad thuis voel. Binnenkort zal ik wat foto's scannen en deze op de site plaatsen. Daaaaag allemaal!!

de Singel, 1970

achteraf kan je altijd zeggen het was een leuke school!.

achteraf kan je altijd zeggen het was een leuke school!

de Singel, 1975

?