De Sieppe

Paulus Potterweg 79 in Groesbeek, ( Toon op kaart )

64 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Sieppe, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Sieppe foto

Op De Sieppe vind je 1 klassenfoto’s en 64 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

fav.

fav. herinneringen: optredens weeksluitingen (Dolly Dots, Doris D and the Pins, Doe Maar etc.), musicals, bezoek Afrika Museum, kringgesprekken (lachen om de -verzonnen bleek achteraf- verhalen over neefje van Joris), drama-lessen, spannende verhalen van Gerie (met geluidseffecten), jaren '80 muziek (Paul Young, Frank Boeijen, Duran Duran, Lionel Richie etc.) en films, met sterretjes op het schoolplein staan voor Kerst, lekker verkleden met carnaval, elastieken in de pauze, voor altijd glimlachend terugdenken aan de goede sfeer! Heb er jaren later ook een erg leerzame en leuke stage gehad bij de kleuters.

De Sieppe, 1978

Heb groep 2,3,4 en 5 op de Sieppe gezeten, het laatste jaar was op de nieuwbouw van de Strekel.

Heb groep 2,3,4 en 5 op de Sieppe gezeten, het laatste jaar was op de nieuwbouw van de Strekel.

De Sieppe, 1996

Net als Gabi goede herinneringen aan concierge Frits!! Leukste jaar was bij Jos in groep zes: een broedmachine in de klas waar echte kuikens uitkwamen! Ook veel gelachen toen we een nieuwe juf kregen: Winie! In het begin waren we zo vervelend voor haar da

Net als Gabi goede herinneringen aan concierge Frits!! Leukste jaar was bij Jos in groep zes: een broedmachine in de klas waar echte kuikens uitkwamen! Ook veel gelachen toen we een nieuwe juf kregen: Winie! In het begin waren we zo vervelend voor haar dat ze naar ons gooide met krijtjes, maar aan het einde van het jaar was het toch moeilijk afscheid nemen... Groep 3 met Marian en Rese was trouwens ook erg leuk: veel geleerd en gelachen. Op mijn lijstje komen ook zeker de weeksluitingen: John die altijd maar Cliff Richard en The Young Ones playbackte en wij als meiden naturlijk veel Madonna!!!

De Sieppe, 1981