De Schutse

Meester Postlaan 1 in Maasland, ( Toon op kaart )

106 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Schutse, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Schutse foto

Op De Schutse vind je 13 klassenfoto’s en 106 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kwam in groep 4, nadat ik eerst op de hervormde school had gezeten bij Gijs de Jong in de klas ( groep 3 en 4, We zaten in de oude pastorie.

Ik kwam in groep 4, nadat ik eerst op de hervormde school had gezeten bij Gijs de Jong in de klas ( groep 3 en 4, We zaten in de oude pastorie. Het jaar daarop gingen we pas naar de Doelstraat. In 1974 ben ik met een aantal klasgenoten naar de OSG Professor Casimir in Vlaardingen gegaan. Ik ben sinds 1983 getrouwd en heb 3 kindren van 12,13 en 15 jaar.

De Schutse, 1971

Cees Muijser , Gijs de Jong dat wij de leraren bij voornaam mochten noemen ook de week afsluiting.

Cees Muijser , Gijs de Jong dat wij de leraren bij voornaam mochten noemen ook de week afsluiting. Ik ging altijd om met Carlo van Eijmeren, Pauline Visser, Fred Hoek,Frank, Taco Tromp. dat zijn de namen die ik nog kan herinneren.

De Schutse, 1970

Weeksluiting :-), muziekles en in groep 8 projecten over andere werelddelen.

Weeksluiting :-), muziekles en in groep 8 projecten over andere werelddelen. Geweldig. Veel tijd en ruimte om te spelen, heerlijk. Lonneke Petersen en ik zijn nog steeds beste vriendinnen.

De Schutse, 1976

?