de scholengemeenschap kruitlaan

kruitlaan in Groningen, ( Toon op kaart )

185 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de scholengemeenschap kruitlaan, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de scholengemeenschap kruitlaan foto

Op de scholengemeenschap kruitlaan vind je 27 klassenfoto’s en 185 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

heb hier 4 fantastische jaren gehad op deze school en vond het ook heel jammer dat ik eraf moest.

heb hier 4 fantastische jaren gehad op deze school en vond het ook heel jammer dat ik eraf moest.Gevulde koeken halen bij het snoepwinkeltje,waar een oud vrouwtje in de winkel stond, de concierge eising die er naast woonde, de directrice, nico krol, juf kinds, engelse les van scholtens die altijd rood aan liep. Met mijn vriendin dicky stam/venema de schouwburg in sluipen en dan op het toneel gaan staan of in de kleedruimtes voor de spiegels staan dansen.

de scholengemeenschap kruit..., 1972

na lhno waar ik 1 jaar van heb gevolgt, later ook akte Nd bijnaam directrice:centebakje turbulente tijd, waarin meer bespijbeld werd als de school bezocht, vooral de laatste twee jaar.

na lhno waar ik 1 jaar van heb gevolgt, later ook akte Nd bijnaam directrice:centebakje turbulente tijd, waarin meer bespijbeld werd als de school bezocht, vooral de laatste twee jaar. Uit de LHNO tijd de kookles waarin platvis moest worden bereid de vis kwam met kop en al op het aanrecht te liggen en je moest maar zien hoe je die eraf kreeg dat was bij veel meisjes echt gillen. Later in de leraressenopleiding het gevoel van EINDELIJK BEN IK OOK BOVEN. Je had daar veel meer privileges. Alleen al dat er in de pauzes kofie met sprits werd geserveerd

de scholengemeenschap kruit..., 1964

juf straatsma mevr Cazemier (directrice) muziek van mevr clemens-schreuder.

juf straatsma mevr Cazemier (directrice) muziek van mevr clemens-schreuder

de scholengemeenschap kruit..., 1955

?