De Schelp

Nieuwe Landstraat 12 in Haarlem, ( Toon op kaart )

6 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Schelp, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 6

Op De Schelp vind je 0 klassenfoto’s en 6 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 5

Ik ben, toen ik uit New Zealan...

Ik ben, toen ik uit New Zealand terugkwam, op 1-5-79 op de toenmalige Gemmaschool begonnen als logopedist. Voor die tijd had ik al een dubbele stageperiode doorgebracht o.l.v. Anke Reynierse. Ik heb een erg leuke tijd gehad op deze school. Ik herinner mij veel namen: o.a. Meneer en mevrouw Vernooy, Wim Handgraaf, Ellen, Betty, Marlies, Marloes, Ruth, Carla, Jacques, Rob, Mieke, Mevrouw "Waterfiets"met Molly,Yolande,Wil,Joyce, Tineke, Miranda,Erikjan Giezen, Hugo de Leeuwerk, Joyce Voerman, Petra Janssen. Ik vergeet een heleboel namen waar ik nu niet op kan komen. Jammer dat ik, noodgedwongen, de school achter mij moest laten.

2007, Fransje

ik ging met wendy kort gertjan...

ik ging met wendy kort gertjan pieter etwin edeward tessa en nog een paar van de school

2008, richard

Eerst heette de schelp de gemm...

Eerst heette de schelp de gemma school Eerst had ik jufruw Maroes en toen een leeraar sjaak hogenboch en nog later meester rob van Lent en toen wim Handgraaf Met sjaak gingen we na schooltijd lekker eeen plaatje draaien en bij wim handgraaf lekker aan de handenarbeid

2008, Jacques
?