de Schatkist

Kommerveldlaan 21 in Eygelshoven, ( Toon op kaart )

28 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Schatkist, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Schatkist foto

Op de Schatkist vind je 0 klassenfoto’s en 28 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Toen was het de R.

Toen was het de R.K.Jongensschool. Directeur was meester Akkermans meester Piepers en jufrouw Sterke en meester Bos. emailadres:eerste letter van voornaam punt achternaam en bekende staartje provider home nl groetjes.

de Schatkist, 1958

hoofd van de school van toen nog meester janssen.

hoofd van de school van toen nog meester janssen. Heb in de klas 4 bij meester kastelic en klas 5 heb ik 2 keer gedaan bij meester Paulissen en de 6 de klas daar was Adje Kloek de meester dat was ook een van mijn leukste tijd op dei school. Vroeger was het de Anselschool nu is het de openbareschool. Wat kan ik mij nog herinneren van de klasgenootjes van die tijd. Claudia Vijgen, Ilona Krasovec, Patricia Verhagen, Phil Briknman, Eugene Chicoscie, Gemmy Hoogma, Rene de Bruin, Henri Ernst, Rinus Didderen,Marcel Hedders, Robbie Keulen, Josephina Adema,Marieangela Perinu, Suzie Fukkink, Brigitte Vodisek, Desiree Handels, Paggy Romkens, Karin, Paffen, Angelique Virnig, Patrick Hofstede, Ron Degens, Frans De la Hay, Marco Sulman,Freddie Harman, Bianca Reschke, Richard ....., Funs Kaul deze namen kan ik mij nog herinneren. Toen ik in de 6 de kas zat heb ik bij mijn ouders een afscheidsfuif gehouden het was toen heel gezellig en hebben topen ook veel plezier gehad. Ik zou het leuk vinden om na die jaren elkaar nog eens te ontmoeten. groetjes van Angela Belders

de Schatkist, 1975

was een leuke school super cool heel vaak leuke dingen gedaan.

was een leuke school super cool heel vaak leuke dingen gedaan

de Schatkist, 1995

?