De Schalm (voorheen: St. Rochus school)

Sint Sebastianusstraat 10 in Steijl, ( Toon op kaart )

90 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Schalm (voorheen: St. Rochus school), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Schalm (voorheen: St. Rochus school) foto

Op De Schalm (voorheen: St. Rochus school) vind je 9 klassenfoto’s en 90 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

dat ik 3 opeenvolgende jaren mijn favoriete meester kreeg (die ging dus mee over van klas 4, naar klas 5 en toen naar klas 6).

dat ik 3 opeenvolgende jaren mijn favoriete meester kreeg (die ging dus mee over van klas 4, naar klas 5 en toen naar klas 6)

De Schalm (voorheen: St. Ro..., 1967

ik weet er niet meer zo veel van, omdat ik van groep 1 tot groep 4 erop heb gezeten!! maar juffrouw Hetty vond ik heel leuk, dat was in groep 1 en 2!! En toen in groep 4, toen we eindelijk boven les kregen, toen was ik zoooo enthousiast!! en mijn schooli

ik weet er niet meer zo veel van, omdat ik van groep 1 tot groep 4 erop heb gezeten!! maar juffrouw Hetty vond ik heel leuk, dat was in groep 1 en 2!! En toen in groep 4, toen we eindelijk boven les kregen, toen was ik zoooo enthousiast!! en mijn schooliefdes waren volgens mij Jeffrey, Tim enne nog een jongetje in groep 1, ik weet zijn naam niet meer.

De Schalm (voorheen: St. Ro..., 1993

ik heb hier een leuke tijd gehad, ging veel om met mark en kat en laila en hannan,rachid enz.

ik heb hier een leuke tijd gehad, ging veel om met mark en kat en laila en hannan,rachid enz.

De Schalm (voorheen: St. Ro..., 1986

?