De Schakel

Heerenweg 146 in Barsingerhorn, ( Toon op kaart )

113 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Schakel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Schakel foto

Op De Schakel vind je 10 klassenfoto’s en 113 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Zo te zien ben ik de eerste die zich heeft aangemeld op deze leuke site.

Zo te zien ben ik de eerste die zich heeft aangemeld op deze leuke site. Mijn vriendin, waar ik nu nog steeds contact mee heb, was Marja Stuurman. Juf v.d.Velde was heel aardig. Toen we waren verhuisd, heb ik nog jaren met haar gecorrespondeerd. Wij woonden naast het raadhuis, naast meester v. Viegen. Verdere vriendinnen waren Co stammes, Lies Schenk, Rineke Mandemaker. Een aantal oud klasgenoten heb ik jaren terug gesproken op de schoolréunie en ook met de dorpsréunie. groeten van annet nicolaï.

De Schakel, 1959

Slechts één jaar op school gezeten.

Slechts één jaar op school gezeten. Wel op de reunie geweest van het dorp Barsingerhorn en daar wat bekenden ontmoet. o.a. mijn vriendinnetje uit de eerste klas Joke Kouwenberg

De Schakel, 1961

Hallo,wij mijn tweelingzus Willy en ik Janny Siersma zaten op deze school,dit is een gegeven die waarschijnlijk is blijven hangen bij mijn mede leerlingen??Leerlingen die ik nog weet te herinneren zijn Wilma en haar zus Oostindier, Wilma had heeel lang ha

Hallo,wij mijn tweelingzus Willy en ik Janny Siersma zaten op deze school,dit is een gegeven die waarschijnlijk is blijven hangen bij mijn mede leerlingen??Leerlingen die ik nog weet te herinneren zijn Wilma en haar zus Oostindier, Wilma had heeel lang haar wat ze meestal in een vlecht droeg.OOk een meisje die haar ouders een slagerij hadden,maar de naam ben ik kwijt,ook Joke Kouwenberg weet ik te herinneren daar was ik veel aan het spelen,zij was een dochter van de groenteboer en woonde naast een snoepwinkeltje van de Fam;Brouwer waar we vaak snoep kochten.Wij woonden zelf op de lutjewallerweg vlakbij Haringhuizen.De enige meester die ik nog weet is meester Emmekamp,die was er altijd gek van om je een lel met een bamboe rietje op de vingers te geven,of een husselbeurt,dan pakte hij je in je arm en schudde je helemaal door elkaar,niet leuk hoor.Nou mede leerlingen van vroeger klim in de pen en laat eens iets van je horen,het is wel een tijd geleden en je moet best wel even graven in je geheugen,maar het is wel de moeite waard,tot horens allemaal Groetjes Janny deWijn,(Siersma).

De Schakel, 1963