de Schakel

Populierenstraat 39 in Vogelwaarde, ( Toon op kaart )

124 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Schakel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
de Schakel foto

Op de Schakel vind je 27 klassenfoto’s en 124 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De grappen van meester Verhagen, die - als er echt gewerkt moest worden - dat steevast aankondigde met 'bloed aan de pen'.

De grappen van meester Verhagen, die - als er echt gewerkt moest worden - dat steevast aankondigde met 'bloed aan de pen'. 'Callé' op het schoolplein, de bieb-bus op donderdag: leuke tijd.

de Schakel, 1971

Samen met buurmeisje Natasja naar school racen op de fiets (en uit de bocht vliegen) Na schooltijd spelen met de buurtjes Natasja, Leslie, Rebecca en Jan.

Samen met buurmeisje Natasja naar school racen op de fiets (en uit de bocht vliegen) Na schooltijd spelen met de buurtjes Natasja, Leslie, Rebecca en Jan. Mijn tekst in de musical van groep 8: 'Politie, u bent gearresteerd wegens chantage, alles wat u zegt kan tegen u gebruikt worden.' Ze herkenden mijn acteerkunsten daar nog niet... Leuke afsluiting van deze tijd; een kamp voor de hele klas georganiseerd door mijn ouders en die van Charlotte en Kendy.

de Schakel, 1985

Is wel heel lang geleden, maar had 1 goede vriendin Bernadette waar ik ooit thuis eens met mn vinger tussen de deur heb gezeten.

Is wel heel lang geleden, maar had 1 goede vriendin Bernadette waar ik ooit thuis eens met mn vinger tussen de deur heb gezeten. We hadden altijd al twee klassen A en B door de vele leerlingen. Namen uit mn klas toen: Ludo, Bart, Heidi, Gwendolyn, Bernadette, Pascal, Angelo.....en nog veel meer. Ik ben benieuwd of zij ook op zoek zijn naar klasgenoten en wie er allemaal in Zeeland is gebleven, ik niet dus :)

de Schakel, 1976

?