De Savornin Lohmanschool

Coendersweg in Groningen, ( Toon op kaart )

302 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Savornin Lohmanschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Savornin Lohmanschool foto

Op De Savornin Lohmanschool vind je 65 klassenfoto’s en 302 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leerkrachten die ik mij goed herinner waren Juf Keizer (klas 1), Juf Hoving, (klas 2 en 3), meneer Ekke Fuchten (dammen in schooltijd!!), meneer Gerrits (die zo prachtig kon voorlezen uit Snuf de Hond) en meneer Koebrugge (het hoofd van de school).

Leerkrachten die ik mij goed herinner waren Juf Keizer (klas 1), Juf Hoving, (klas 2 en 3), meneer Ekke Fuchten (dammen in schooltijd!!), meneer Gerrits (die zo prachtig kon voorlezen uit Snuf de Hond) en meneer Koebrugge (het hoofd van de school). Vooral juf Hoving was vermaard om haar woede-uitbarstingen, en met een vervaarlijke kreet vloog er dan weer eens een bordenwisser door de klas! Vriendjes uit die tijd waren Piet Schoonveld en Henk Michel. Waar is trouwens de rest van deze klas gebleven????

De Savornin Lohmanschool, 1956

Juf Boter, juf van Dingen, juf Boelens, meneer Vught, meneer Gerrits.

Juf Boter, juf van Dingen, juf Boelens, meneer Vught, meneer Gerrits. In de vierde ben ik verhuisd naar Beijum en van school gegaan. Klasgenoten die ik mer herrinner: Gerben, JanJacob, Erik-Menze, Beatrijs, Katrien, Ciska.....

De Savornin Lohmanschool, 1980

schooltuintjes, met al die vieze tuinbonen en de verschillende grassoorten (varkensgras!).

schooltuintjes, met al die vieze tuinbonen en de verschillende grassoorten (varkensgras!). De ingang van de school, beatrix en claus hoog voor je, de koelte daar, de geur, rechts die lange brede trap naar boven! met Marjolijn achterin de klas zitten.

De Savornin Lohmanschool, 1980

?