De Saffier

Diamantdijk 262 in Roosendaal, ( Toon op kaart )

212 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Saffier, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Saffier foto

Op De Saffier vind je 15 klassenfoto’s en 212 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik ben getrouwd met peter (mijn klasgenoot uit de zesde klas) en wij hebben 2 kinderen een meisje rachel en een jongen delano.

ik ben getrouwd met peter (mijn klasgenoot uit de zesde klas) en wij hebben 2 kinderen een meisje rachel en een jongen delano

De Saffier, 1977

Heb niet veel herinneringen aan deze school.

Heb niet veel herinneringen aan deze school. Wel een aantal mensen die ik me goed herinner: Saskia van Merode, Judith van Wesenbeeck, Sabine van Gils, Nicolette Backx, Birgit Backx, Michel Brooijmans, Bob Voorbraak, Antoine, Ronnie Gommers, Bart, Damien, en nog wat mensen waarvan ik het gezicht zo voor me zie, maar geen naam meer bij weet. Nadat ik zeven jaar in Noord-Duitsland heb gewoond, heb ik nog vier jaar in Veldhoven gewoond en sinds 1999 wonen we weer in het Limburgse. Eerst in Geleen, toen in Sittard en nu weer in Geleen. Ben in 2002 getrouwd en hebben sinds 1 oktober 2005 een prachtige dochter genaamd Joy.

De Saffier, 1979

gommie75 hotmail.

gommie75 hotmail.com

De Saffier, 1979

?