De Saad

Nieuweweg 1 (Nijewei 1) in Damwoude, ( Toon op kaart )

406 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Saad, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Saad foto

Op De Saad vind je 18 klassenfoto’s en 406 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik herinner me vooral die directeur, Spiegelaar.

Ik herinner me vooral die directeur, Spiegelaar. Dat was nou niet direct iemand die ik met als prettig herinner. De hele school trouwens niet. Die leraar duits bijvoorbeeld, die bij elke fout (van de vijftien woorden) geen 1, maar 2 punten eraf haalde, met een negatief cijfer als gevolg. Wat ik me ook kan herinneren is dat ik elke dag tot 4 uur moest blijven zitten, zogenaamd om huiswerk te moeten doen. Of die keer, dat ik door de directeur uit de klas werd gehaald met een smoes, waarna bleek dat er twee rechercheurs bij de man op kantoor zaten die mij geboodden mijn zakken leeg te halen. Ze hadden gehoord dat ik wel eens een blowtje rookte.... Wat wel leuk is, bleek later, is dat ik hier in de klas heb gezeten met de zanger van "De Kast".

De Saad, 1980

Dat hele eind fietsen was een hele opgave.

Dat hele eind fietsen was een hele opgave. En dan toch (weer) te laat komen, zodat de conciërge de deur voor je neus op slot draaide.... Het eerste jaar in de 'barakken' had wel wat, daarna naar de nieuwbouw. Saai maar wel een stuk gezelliger.

De Saad, 1985

Elke dag op de fiets van Veenwouden naar Damwoude.

Elke dag op de fiets van Veenwouden naar Damwoude. Heel gezellig met veel vrienden/vriendinnen/klasgenootjes. Ik heb er best wel een leuke schooltijd gehad. Eén klassenavond vond ik toch wel heel bijzonder, misschien omdat het wel de eerste klassenavond was (dansen etc.). Hartstikkene leuk!

De Saad, 1978

?