De Rozenburgschool

Kruitmolenlaan ?? in Middelburg, ( Toon op kaart )

109 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Rozenburgschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Rozenburgschool foto

Op De Rozenburgschool vind je 28 klassenfoto’s en 109 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb leuke herinneringen aan deze school.

Ik heb leuke herinneringen aan deze school. Het was een nieuwe school, we kwamen van de Oostenburch af en hadden leuke leraren. Nou weet ik niet meer of het de Oosten of Oosterburch was. We hadden een hele leuke leraar die z'n vrouw verwachtte een baby en toen ze bevallen was zijn we bij haar op kraamvisite geweest, ik weet niet meer hoe hij heette. De klasgenoten die ik me nog kan herinneren zijn: Peter Vaes, Louis Vaes, Rene Romkes, Bianca en Rick Mors, Ria Janssen, Katja Evertse, Eddy van Cadzand, Toontje en Connie Simonse. De vijfde en zesde klas zaten samen en hadden meneer van Belzen als meester. Als hij wat aan me vroeg werd ik altijd rood en dan zei hij die kleur staat je goed en dan werd ik paars dat vergeet ik niet meer.

De Rozenburgschool, 1972

Namen die ik me nog kan herinneren: (natuurlijk) Femke Besselink, Cristian De wijs, Taco Bongers, Shailesh, Michiel Wattel, Kasper, Robbie, Vanessa, Anja, Emily, Paulus.

Namen die ik me nog kan herinneren: (natuurlijk) Femke Besselink, Cristian De wijs, Taco Bongers, Shailesh, Michiel Wattel, Kasper, Robbie, Vanessa, Anja, Emily, Paulus. Leuke herinneringen aan juf Truus en van Belzen. Grappig dat hij de kleur-grap in zijn standaard repertoire zat. (als je rood werd, zeggen 'dat staat je goed'). Tekenen bij Dave Meijer, die ik later op de middelbare school ook weer kreeg. En Koole natuurlijk als vader des schools.

De Rozenburgschool, 1979

Halverwege de vierde klas verhuisden wij naar Middelburg en kwam ik in de klas van meneer van Belzen terecht.

Halverwege de vierde klas verhuisden wij naar Middelburg en kwam ik in de klas van meneer van Belzen terecht. Alleen al door zijn strengheid (in vergelijking met de school in Amsterdam) heeft hij diepe indruk op mij gemaakt. Ook goede herrinneringen bewaar ik aan meneer Buijs. Hij trok er regelmatig met ons op uit om het herbarium aan te vullen. In de tweede klas gaf destijds een juffrouw les wiens naam ik niet meer weet. Haar "bril op een stokje" is me echter altijd bij gebleven. Namen van klasgenoten die ik me kan herrinneren zijn Elles de Rapper, Claudia, Ria, Anke en Patty. Er zaten ook jongens in de klas, maar die hebben kennelijk niet zo'n indruk gemaakt.

De Rozenburgschool, 1978

?