de Rolpaal

Groenestraat 32 in Blokzijl, ( Toon op kaart )

47 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Rolpaal, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Rolpaal foto

Op de Rolpaal vind je 2 klassenfoto’s en 47 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mail **********.

Mail **********. Ik zat in de periode van 1966 tot 1972 op deze school. Toen heette het nog geen Rolpaal. Een leuke tijd gehad.

de Rolpaal, 1966

Ik heb op deze school gezeten in klas 5 en 6 bij meester Roebersen.

Ik heb op deze school gezeten in klas 5 en 6 bij meester Roebersen.

de Rolpaal, 1958

van 1948 t/m 1954 in Blokzijl gewoond en de school in de Groenestraat bezocht en woonde aan de Zuiderkade waar Geert de Leeuw nu woont.

van 1948 t/m 1954 in Blokzijl gewoond en de school in de Groenestraat bezocht en woonde aan de Zuiderkade waar Geert de Leeuw nu woont. Wij zijn in 54 naar Emmeloord verhuisd en heb daar op de Mulo en Technische school gezeten en ben toen gaan werken. In 1980 ben gedwongen met werken op te houden en ben direct na de reunie in 1998 opgenomen in een verzorgingshuis. Bewaar aan de reunie vele leuke herinneringen Ik ben toen drie dagen in Blozijl geweest en gelogeerd bij fam. Niesen,erg fijn was het daar. Ik kan dit nu helaas niet meer. Ik ga als het kan 1 dag per jaar naar Blokzijl Afgelopen zomer met vrienden met de auto en de fietsen en scootmobiel op de aanhanger en heb toen erg genoten om nog eens door Baarloo, Nederland, Kalenberg en de Wetering het was heel anders als vroeger. Roel Wierenga Molencamp 17 9451GJ Rolde e-mail *************************

de Rolpaal, 1948

?