Ontdek PLUS

De Roezemoes

Abraham Kuyperstraat 3 in Twello, ( Toon op kaart )

13 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Roezemoes, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Roezemoes foto

Op De Roezemoes vind je 0 klassenfoto’s en 13 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Alleen maar goede herinneringen want ik vraag me soms wel eens af waarom het niet altijd zo kan zijn.

Alleen maar goede herinneringen want ik vraag me soms wel eens af waarom het niet altijd zo kan zijn. Lekker onbezorgd spelen, verven, bouwen, kliederen, tekenen. Geweldige tijd, als je het mij vraagt. Leuke vriendinnetjes en vriendjes die toen ook al op mijn verjaardagspartijtje kwamen en waar ik nog hele leuke foto's van heb.

De Roezemoes, 1983

Eerst nog op school aan de Kortenaerstraat en daarna naar de nieuwe vestiging.

Eerst nog op school aan de Kortenaerstraat en daarna naar de nieuwe vestiging. Hele lieve juffen!!! Ik weet niet meer hoe ze heten helaas. Wel zat Paul al bij mij of school en volgens mij Dirk-jan ook.

De Roezemoes, 1970

- Marian Nijland vroeg mij toen: wil jij met mij spelen.

- Marian Nijland vroeg mij toen: wil jij met mij spelen. Ik zei: Ja. En we spelen nu nog steeds. -We hebben toen de beide bruiloften van juf Hollander en Juf van de Vecht meegevierd. -Samen naar school gewandeld met mijn buurjongetjes Gertjan en Arjan Klomp. Arjan vertelde toen eens dat hij zwarte Piet zag wegduiken in onze tuin.Ik vond het jammer dat ik dat niet gezien had. De zak met kadootjes die bij hun achterdeur was gezet, bleek later, door mijn moeder daar neergezet te zijn.Doordat de fam. Klomp verhuisd was kon ik Arjan dit onthullende nieuws niet vertellen.Dus bij deze, Arjan!!!

De Roezemoes, 1973