de Robbedonk

forelsloot 1-4 in Zoetermeer, ( Toon op kaart )

201 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Robbedonk, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Robbedonk foto

Op de Robbedonk vind je 26 klassenfoto’s en 201 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Meester Bruno is me toch het meest bijgebleven, die hebben we toch een jaar of 3 gehad als meester.

Meester Bruno is me toch het meest bijgebleven, die hebben we toch een jaar of 3 gehad als meester. Maar het was een geweldig leuke school. Toch zou ik best wel eens weer de mensen willen zien met wie ik zo lang op school heb gezeten.

de Robbedonk, 1987

Dat leuke meisje Marit Jansen en Sheila.

Dat leuke meisje Marit Jansen en Sheila. Karin, ik heb je op de klasse foto nog eens opgezocht. Leuk dat jij die namen nog weet!! Sheila, leuk dat ik je een tijd geleden nog eens gezien heb in het zuiderpark met het brandweer/politiefeest. menm apeding home punt uni streepje one punt en el

de Robbedonk, 1977

Hoogtepunt van het jaar natuurlijk het uitdelen op je verjaardag, en dan de klassen rond zodat je fijn bij elke mees of juf een plaatje (jawel!) mocht uitkiezen.

Hoogtepunt van het jaar natuurlijk het uitdelen op je verjaardag, en dan de klassen rond zodat je fijn bij elke mees of juf een plaatje (jawel!) mocht uitkiezen. Juffrouw Jetty, meester Paul en onvergetelijk Jan Deegen....van wie je nooit je vinger op mocht steken.

de Robbedonk, 1981

?