De Rietvest

Keenestraat 7 in Klundert, ( Toon op kaart )

77 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Rietvest, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Rietvest foto

Op De Rietvest vind je 6 klassenfoto’s en 77 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Vroeger was de naam van deze school anders, bij mijn weten was dat Sint-Jan Baptistschool.

Vroeger was de naam van deze school anders, bij mijn weten was dat Sint-Jan Baptistschool. Muziekles van meneer Hommel en zingen in het koor. Meedoen aan musical. ben de naam vergeten. Een liedje kan ik me nog wel herinneren. Vivace andantino

De Rietvest, 1955

Jufrouw v/d Beemt en mijnheer v/d nobelen Netje Pin (juffrouw v Elewout) wat kon die streng zijn, mijnheer Hommel met zijn gezang een hele dag mijnheer Spierings met zijn lik twee drie vier tijdens de gym, en natuurlijk mijnheer Bastiaansen met zijn dr

Jufrouw v/d Beemt en mijnheer v/d nobelen Netje Pin (juffrouw v Elewout) wat kon die streng zijn, mijnheer Hommel met zijn gezang een hele dag mijnheer Spierings met zijn lik twee drie vier tijdens de gym, en natuurlijk mijnheer Bastiaansen met zijn drop. EEN SCHOOL OM NOOIT TE VERGETEN!!!! met trots zijn mijn 2 kinderen er ook op school geweest en hebben er ook veel plezier gehad..

De Rietvest, 1965

Mijn vriendinnen in deze tijd waren Lisette Ossevoort en Marly Bastiaansen.

Mijn vriendinnen in deze tijd waren Lisette Ossevoort en Marly Bastiaansen. Wij zijn in 1975 verhuisd. Ik heb helaas geen enkele foto van deze school, ook niet van de tijd dat ik op de kleuterschool zat. Heeft iemand die misschien?

De Rietvest, 1972

?