De Rietgoor

Heulberg 1 in Roosendaal, ( Toon op kaart )

91 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Rietgoor, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Rietgoor foto

Op De Rietgoor vind je 17 klassenfoto’s en 91 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

He mensen, Ik wil ff zeggen dat als je me nog kent moet je maar ff een m.

He mensen, Ik wil ff zeggen dat als je me nog kent moet je maar ff een m.a.i.l.tje sturen naar j.e.f.f.r.y._.g.e.e.l. en dan dat adres van microsoft en ik bedoel niet m.s.n..(Sorry voor de puntjes maar die moet je maar wegdenken want hij mag hier van hen niet staan.) Dit is vooral voor meneer Erik weet niet of u me nog kan herinneren maar ik heb bij u in de klas gezeten. Groeten Jeffry

De Rietgoor, 1989

Ik ben in 1990 op de Rietgoor gekomen als "klein jongetje".

Ik ben in 1990 op de Rietgoor gekomen als "klein jongetje". Ik heb daar 6 jaar gezeten tot mijn 10e en ben toen met mijn ouders, broer en zus naar Duitsland verhuist. Als je contact met me wil opnemen kan dat door een mialtje te sturen naar Van_Geel (apen staartje) m.s.n. .com of je gewoon toe te voegen op je lijst. (Je kunt je e-mial adres niet neer zetten dus heb ik het ff zo gedaan. Wel alle puntjes weg laten he :P Ook kun je het wordt mial niet goed schrijven omdat er anders alleen maar * komen...) Ik hoop dat ik gauw weer oude vrienden tegenkom :)

De Rietgoor, 1990

ik heb er maar 1 jaar op gezeten.

ik heb er maar 1 jaar op gezeten. maar ik vond het wel leuk.

De Rietgoor, 1992

?