De Regenboog

Tilber 1 in Hoogeveen, ( Toon op kaart )

111 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Regenboog, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Regenboog foto

Op De Regenboog vind je 20 klassenfoto’s en 111 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Op de Regenboog heb ik een geweldige tijd gehad!! Toen ik in groep 3 begon, begon de school net aan z'n eerste jaar.

Op de Regenboog heb ik een geweldige tijd gehad!! Toen ik in groep 3 begon, begon de school net aan z'n eerste jaar. We hadden toen zo'n kleine groep, dat we samen in één klas met groep 4 zaten. Later, in groep 5, zaten we met z'n 18-en in de klas. Dat was erg gezellig, want we zaten toen een tijdje in de lerarenkamer. Later in het jaar gingen we wel gewoon naar een klaslokaal, ook omdat we uitbreiding kregen. Het allerleukst vond ik groep 7 en 8 bij meester Bert. Ik vond hem zo aardig en grappig!! Vooral de playbackshows die ik deed met Marianne vond ik het einde. Dat we nooit wonnen gaf helemaal niks! De musical was de beste afsluiting van de basisschoolperiode die ik me voor kon stellen. Wat hebben we daar een plezier mee gehad!

De Regenboog, 1989

Toen de Regenboog geopend werd kwam ik in de gecombineerde klas van groep 7 & 8 terecht.

Toen de Regenboog geopend werd kwam ik in de gecombineerde klas van groep 7 & 8 terecht.

De Regenboog, 1989

Super leuke tijd gehad echt super vooral het laatste jaar is dan even spannend he?? maar wel leuk ! Leuke leraren, maar er zaten me er een paar bij zoals Meester Klaas! Hij was de grappenmaker van de school we moeten hem nog altijd eens terug pakken.

Super leuke tijd gehad echt super vooral het laatste jaar is dan even spannend he?? maar wel leuk ! Leuke leraren, maar er zaten me er een paar bij zoals Meester Klaas! Hij was de grappenmaker van de school we moeten hem nog altijd eens terug pakken. Hij stopte ekoline in een zakdoekje en dé net alsof hij een bloedneus had, zo liet hij ons dus schrikken !! Echt een super tijd xxjes Alieta Otten

De Regenboog, 1994