de Regenboog

Kennedystraat 3 in Boekel, ( Toon op kaart )

37 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Regenboog, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Regenboog foto

Op de Regenboog vind je 1 klassenfoto’s en 37 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

dat leraar Lodewijks mijn haren , paardestaart met mijn buurmeisje die naast me zat , aan elkaar knoopte hahahaha en dat mijn zoon nu dezelfde leraar heeft als die ik gehad heb vroeger leuk hoor.

dat leraar Lodewijks mijn haren , paardestaart met mijn buurmeisje die naast me zat , aan elkaar knoopte hahahaha en dat mijn zoon nu dezelfde leraar heeft als die ik gehad heb vroeger leuk hoor

de Regenboog, 1968

dat ik in groep 4 en 6 juffrouw angela als juf had en ik helemaal weg van haar was.

dat ik in groep 4 en 6 juffrouw angela als juf had en ik helemaal weg van haar was. In groep 4 mochten we op haar bruiloft komen en in groep 6 kreeg ze haar 1 ste kindje. En dat vonden wij toen zo leuk. En dat voorval met die klok vergeten evelin en ik ook nooit meer. Ze moest toen de tijd veranderen een uur terug geloof ik en toen wou ze hem terug hangen alleen viel hij toen van de muur af en ving ze hem op een hele gekke manier op. Met een hoop gegil erbij!

de Regenboog, 1990

Meester Lodewijkx.

Meester Lodewijkx

de Regenboog, 1973

?