De Regenboog

Schoutenring 32 in Panningen, ( Toon op kaart )

69 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Regenboog, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Regenboog foto

Op De Regenboog vind je 1 klassenfoto’s en 69 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik ben het helemaal met Nathalie eens het oude gebouw was super en had erg veel sfeer!!!! De vloeren die kraakten, meester Hans die door de ramen naar buiten klom en zijn leerlingen de deur uitschopte!!!!.

ik ben het helemaal met Nathalie eens het oude gebouw was super en had erg veel sfeer!!!! De vloeren die kraakten, meester Hans die door de ramen naar buiten klom en zijn leerlingen de deur uitschopte!!!!

De Regenboog, 1979

Volgens mij zat ik bij tanja en guus in de klas, ook de namen luuk kan ik me nog herinneren.

Volgens mij zat ik bij tanja en guus in de klas, ook de namen luuk kan ik me nog herinneren. mijn mail adres: vrucht#hottmeel,com Ik vind het leuk om weer contact met mensen te krijgen.

De Regenboog, 1985

Ik zat in de combinatieklas van meester Martin.

Ik zat in de combinatieklas van meester Martin. Op een dag wilde de klas niet met hem meewerken. Meester Martin riep toen gefrustreerd uit: "HET KOMT ER UIT ALS DIKKE STRONT!" Ik zat in de klas met oa René en Rudi, Jacques, Dirk, Henk, Fatima, Cengiz, Christiaan... Meester Hans spaarde limonadeblikjes. Weet iemand waar meester Martin naar toe gegaan is na de Regenboog?

De Regenboog, 1976

?