De Regenboog

H Deddenstraat 6 in Steggerda, ( Toon op kaart )

25 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Regenboog, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Regenboog foto

Op De Regenboog vind je 1 klassenfoto’s en 25 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

leuke groep gehad klein maar leuk.

leuke groep gehad klein maar leuk. We konden allemaal goed met elkaar opschieten

De Regenboog, 1985

Ja.

Ja... was leuk! Vooral 's winters. We hadden dan apart pauze met de "openbaren" en dan kon je elkaars ijsglijbanen vernielen.... Leraren m/v? 1e jaar nog juf Oskamp, daarna juf (Hinke) Gietema (klas 1 + 2), daarna (3 + 4) meester Harm Abma en uiteindelijk de bovenbouw in (5 + 6) met meester Jaap Hulshof. Ik kan me nog wel herrinneren dat ik het vooral leuk vond als er weer nieuwe meisjes kwamen.... // En van die oubollige schoolplein spelletjes als "Zeven jaren zijn verloren, zeven jaren zijn vergaan. Moest je voor de rechtbank komen.." etc. etc. (we waren nog jong...) // En "stompescheren". // En... niet te vergeten... de eerste echte zoen achter het fietsenhok. Jaaaah... veelgeleerd daar in Steggerda :-) // reacties welkom op jeejeeqhomeqnl, maar dan de q's vervangen door resp. de apepiemel en een punt!

De Regenboog, 1976

Ik sluit me aan bij Rene :) Mooi om al die namen langzamerhand wat binnen te zien stromen.

Ik sluit me aan bij Rene :) Mooi om al die namen langzamerhand wat binnen te zien stromen. Ik hoop dat het met ieder nog beter gaat dan toen. Groeten aan de betrokken lezer :)

De Regenboog, 1986

?