De Rank

Hagedoorn 2 in Emmen, ( Toon op kaart )

70 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Rank, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Rank foto

Op De Rank vind je 7 klassenfoto’s en 70 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Weet ik niet veel maar van, heb 1,5 jaar op deze school gezeten.

Weet ik niet veel maar van, heb 1,5 jaar op deze school gezeten. Leuk dat ik nu in Assen weer Emmenaren tegen kom.

De Rank, 1986

ik weet er weinig meer van.

ik weet er weinig meer van. alleen de laatste jaren zijn nog een beetje aanwezig. juf barkmeyer,meester gouman en meester veenstra zijn voor mij bekende namen, de klas bestond uit heleen verkade, rene bouwman,aad versteegd,ruth berendschot,ad ooms, willy van beek, fenny van der laan,enz. ben 15 jaar getrouwd met jacob saadhoff,hebben 2 kinderen en wonen in hardenberg (ov)

De Rank, 1973

Mavo Hardenberg, Havo Zwolle 1 jaar Pabo Zwolle Meao richting bedr.

Mavo Hardenberg, Havo Zwolle 1 jaar Pabo Zwolle Meao richting bedr.adm Heao richting bedrijfseconomie Zwolle Ben 3,5 jaar werkzaam geweest bij bij een Financieel adviesbureau in De Bilt, Jufidet en ben nu werkzaam bij de Gemeente Groningen. Woonachtig in Hoogeveen. Daarnaast houd ik van een bioscoopje, verre landen, weekendjes weg en natuurlijk van mijn lieve vrouw Sandra. Doei San! En hebben een Supertof huis gekocht in Hoogeveen! En sinds februari 2004 getrouwd!! Mazzels. Daarnaast hebben we op 15 maart 2005 een kleine Bosscher gekregen, een dochtertje: Iris Elizabeth. www.kleineiris.punt.nl....super Hallo iedereen. Met mij alles goed. Hopelijk komen hier nog meer oud klasgenoten op deze site te staan. Ik heb les gehad van mevr. Barkemeijer en ook Gouman en nog wat andere, maar daar weet ik de naam niet meer van. Ik woon niet meer in Gramsbergen, maar in Hoogeveen Drenthe en ben inmiddels getrouwd in febr. 2004 met mijn lieve vrouw Sandra. Na veel scholen ben ik nog steed werkzaam bij een financieel adviesbureau in De Bilt. Heb HEAO-BE gedaan en werk sinds augustus 2001 al 3,2 jaar. Groeten en wellicht tot mails..

De Rank, 1981

?