De Rank

Jan van Goijenstraat 4 in Rozenburg, ( Toon op kaart )

263 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Rank, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Rank foto

Op De Rank vind je 31 klassenfoto’s en 263 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke tijd.

Leuke tijd

De Rank, 1986

Lezen en schrijven leren van Mw.

Lezen en schrijven leren van Mw. Vosselman. Die had ik in de eerste en de tweede klas. Liedjes leren van Juffrouw Kroes (later Mw. van Tilborg) Het 10-jarig bestaan van de school in 1970 en het kamp in Haamstede in 1972 met Meester Veenstra. Ik weet nog goed dat meester van Heteren zijn handen verbrandde. Hij liep een half jaar met zijn handen in het verband. Juffrouw van Oost vond de klas die ze het jaar ervoor had altijd beter. In de zesde was ik de langste van de klas en dat betekende dat ik de schoolbel moest luiden voor het speelkwartier en bij het uitgaan van de school. We hebben honderden pakken oude kranten zitten binden in de hal. Voor wat extra geld.... ook toen al.

De Rank, 1966

Ik herinner me nog mijn favoriete meester, en dat was meester Homans ! Ik heb hem in de 3e en 4e klas gehad.

Ik herinner me nog mijn favoriete meester, en dat was meester Homans ! Ik heb hem in de 3e en 4e klas gehad. Wat me ook nog bijstaat is het zingen in de hal obv de piano, en de vreselijke handwerkles van juffrouw Nout. Mijn vriendinnetjes waren Ursula, Annemarie en Anneke. En Wouter was mijn vriendje ( samen van de Blokkendoos naar de Rank )

De Rank, 1978