De Prinsenhof (lokatie sinds 1982) (zie ook: Pr. Willem Alexanderplantsoen 1)

Carry van Bruggenhove 25 in Zoetermeer, ( Toon op kaart )

50 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Prinsenhof (lokatie sinds 1982) (zie ook: Pr. Willem Alexanderplantsoen 1), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Prinsenhof (lokatie sinds 1982) (zie ook: Pr. Willem Alexanderplantsoen 1) foto

Op De Prinsenhof (lokatie sinds 1982) (zie ook: Pr. Willem Alexanderplantsoen 1) vind je 20 klassenfoto’s en 50 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik vond het altijd het leuks om op kamp te gaan.

ik vond het altijd het leuks om op kamp te gaan

De Prinsenhof (lokatie sind..., 1988

Ik vond dit een leuke school, heb hier veel leuke dingen gedaan: Kamp, altijd naar musea, mijn moeder en (soms) zus reden altijd mee.

Ik vond dit een leuke school, heb hier veel leuke dingen gedaan: Kamp, altijd naar musea, mijn moeder en (soms) zus reden altijd mee. Ik zat in een klas van 18 Leerlingen. Heb de volgende leraren gehad:Meester Hans, Man met een lange baard erg klein van lengte, een leraar die een "does" hond had en in mijn laatste 2 jaar getrouwd was.Al die namen weet ik niet meer. In groep 8 zat ik met de volgende kinderen in de klas:Judith, Coby, Wietske, Dennis,Roderick,Arjan, Arnoud,Sonja,Patrick,en nog veeeeel meer.

De Prinsenhof (lokatie sind..., 1987

Ik heb echt een toffe tijd gehad op deze school, jammer dat ik niet veel mensen daar van zie.

Ik heb echt een toffe tijd gehad op deze school, jammer dat ik niet veel mensen daar van zie. Vooral kamp was helemaal te gek. met wie ging ik om!! Petra, sonja, Coby, Ilse, Monica, vincent, arnoud, patrick en nog veel meer.

De Prinsenhof (lokatie sind..., 1988

?