De Prangelaar

Frans Halslaan 6 in Woudenberg, ( Toon op kaart )

104 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Prangelaar, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Prangelaar foto

Op De Prangelaar vind je 5 klassenfoto’s en 104 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Eerst zat ik in de klas met bijvoorbeeld Steven Kik.

Eerst zat ik in de klas met bijvoorbeeld Steven Kik.. Eldert de weijer Niels.. Gilbert enz enz.. Wat ik mij nog goed voor de geest kan halen is hoe ik samen met in ieder geval steven en eldert langs de deuren gingen voor geld voor een orgeltje... We wilden namelijk muziek maken hahaha.. Nou dat is er dus nooit van gekomen.... In de derde klas ben ik blijven zitten en in de klas met o.a. Martin van Hunnik en John van Amerongen terecht gekomen.... Leuke school..... vooral Rudy Kuis kan ik mij goed herrineren.... Wat een verhalen kon die man vertellen zeg..... Voor wie mij kent.. Kijk ff in mijn gegevens voor mij e***** adres Groente

De Prangelaar, 1974

Ik zat bij oa Joris en Martin, Saskia v P en nog veel meer in de klas het was altijd erg gezellig.

Ik zat bij oa Joris en Martin, Saskia v P en nog veel meer in de klas het was altijd erg gezellig. En ook de schoolkampen in Putten. Je kan me bereiken op sabinatoller ************ hete post ??

De Prangelaar, 1984

Wat ik me nog het meest bij is gebleven zijn de jaren in de klas bij Pam Schikhof.

Wat ik me nog het meest bij is gebleven zijn de jaren in de klas bij Pam Schikhof. En de disco feestjes waar je heel voorzichtig je vriendinnetje (Ellen Sangster) vast mocht houden. Ook het voetballen en het kettingspel op ons eigen veld staat me nog bij en uiteraard onze afscheidsmusical Het koffertje van meneer van Dalen, waarin ik de rol van de kroon prins speelde. Namen die zo bij me opkomen zijn : Ellen Sangster, Karin de Groot, Monique Hekkerd, Ron Brands, Geert de Rijk, Marcel Kik, Kees van Amersfoort en Ruud Kleinveld. Andere namen weet ik wel weer als ik de foto's terug zie.

De Prangelaar, 1975

?