De Poorte

Berglaan 10 in Woensdrecht, ( Toon op kaart )

64 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Poorte, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Poorte foto

Op De Poorte vind je 10 klassenfoto’s en 64 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik herinner me van de basisschool een erg leuke klas met ons vaste groepje van 8 meiden daarin, de musical in groep 7, het kamp in groep 8 en natuurlijk de lieve, leuke leraren waarvan mijn favorieten toch wel juffrouw Lilian (gr.

Ik herinner me van de basisschool een erg leuke klas met ons vaste groepje van 8 meiden daarin, de musical in groep 7, het kamp in groep 8 en natuurlijk de lieve, leuke leraren waarvan mijn favorieten toch wel juffrouw Lilian (gr. 1), meester Pals (gr. 5) en meester Suijkerbuik (gr. 6) waren.

De Poorte, 1988

Ik vond het een hele gezellige tijd vooral groep 7(Juffr.

Ik vond het een hele gezellige tijd vooral groep 7(Juffr. Jessica) En het kamp in groep 8 was echt tof groetjes aan alle leraren van de Poorte!!

De Poorte, 1993

Kan meeigen er niet heel veel van herinneren omdat ik toen ik 8 was verhuist ben naar Son en Breugel.

Kan meeigen er niet heel veel van herinneren omdat ik toen ik 8 was verhuist ben naar Son en Breugel. Maar weet nog wel wat namen van toen:Daniël trivcovich,bram,Nico van der wegen,stefan, Ramon en nog wel wat meer maar ken er ff niet op komen.

De Poorte, 1982

?