Ontdek PLUS

De Poort

Emmerwolderweg 1 in Ten Boer, ( Toon op kaart )

81 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Poort, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Poort foto

Op De Poort vind je 12 klassenfoto’s en 81 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Vooral veel lol gehad met Tessa Dijkstra.

Vooral veel lol gehad met Tessa Dijkstra. Ben benieuwd hoe het met haar gaat maar kan niks over haar vinden op internet... Wie weet iets over haar? Je kunt me bereiken door mijn voornaam, dan een ************ mijn achternaam, en dan ********.

De Poort, 1982

Hoewel het gebouw zoals de Poort nu is nog niet bestond in '81, zat ik wel op deze school.

Hoewel het gebouw zoals de Poort nu is nog niet bestond in '81, zat ik wel op deze school. Ben toen verhuisd naar Apeldoorn.

De Poort, 1981

Klas 1 en twee met Juf Spoelstra.

Klas 1 en twee met Juf Spoelstra. Het huwelijk van Juf met Harry van Kammen was natuurlijk geweldig. De derde klas met meester Jan den Otter; een leuke tijd met de gemengde klas 3 en 4. De vierde klas met meester Henk de Ruiter was het meest geweldige jaar. De vijfde klas met meester Paulusma en de eindeloze partijtjes voetbal op het (toen nog) grote grasveld tijdens de pauzes en na school. De zesde klas weer met Jan den Otter. Party! Met klas 6 tegen de klas van meester Paulusma voetballen. Geweldige tijd. Nog lange tijd bevriend gebleven met Jaap-Willem van der Linden, Bort Hartog, Harm Kremer en de andere voetbaltoppertjes.

De Poort, 1983