De Poolster

Oostzeestraat 38 in Lelystad, ( Toon op kaart )

112 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Poolster, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Poolster foto

Op De Poolster vind je 10 klassenfoto’s en 112 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

weet niet zo heel veel meer van die tijd.

weet niet zo heel veel meer van die tijd...maar herken wel een paar namen van mensen waar bij ik in de klas heb gezeten toendertijd.. Natascha,Claudia,Bojoura,Jolanda,Corien en Erika en nog meer natuurlijk te veel om op te noemen..maar ook wel leuk om te zien dat sommige van onze klas zelfs hier komen.. zou graag in contact komen met mensen uit die klas van toen..misschien dat het jullie ook leuk lijkt? mail me dan op jacqueline @ triballs . com (dan wel alles aan elkaar vast je mag geen email adres hier zetten dat werkt niet...vandaar op die manier) misschien tot mails.... ooh jah en leraren die ik me weet te herinneren van die tijd zijn Meester Tjakko,juf Patricia?,Meester Wilbert en gym leraar Willem (dacht ik...)

De Poolster, 1984

Leuk.

Leuk.. zie al wat bekende namen.. en nee claudia ben nog geen burgo moeder... vindt het een leuk idee om een reunie te plannen.. ff de oude geliefdes en niet geliefdes bij elkaar.. haha.. stuur anders ff een email.. als je dit leuk lijkt naar n ******************* com.. Maar dan aan elkaar.. anders kan je et niet lezen.. Alleen dus de mensen die in 1986 van de Poolster af gegaan zijn.. Ff wat namen die ik nog wel in mijn oude geheugen heb weten op te graven.. Arjan, Erica, Corien, Tamara, Boyke, Roy, Claudia, Bojoura, Gracielle, Chequita, Marlon.. zat me altijd te pesten.. maak mijn lijstje anders maar af... oja voor dat ik het vergeet.. onze musical was "De Reunie" ik heb de muziek teksten nog in mijn bezit..

De Poolster, 1983

leukste herinneringen heb ik aan meester wilfred .

leukste herinneringen heb ik aan meester wilfred ... er kwamen een aantal leraren in onze klas auditie doen .. de leukste mochten wij uitkiezen nou dat was geen moeilijke keuze .... meester wilfred werd het dus !! vriendinnen waren carola, gwenda en rosita

De Poolster, 1982

?