De Polsstok Oecumenische Praktische Vorming

Lorreinenlaan 27 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

55 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Polsstok Oecumenische Praktische Vorming, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Polsstok Oecumenische Praktische Vorming foto

Op De Polsstok Oecumenische Praktische Vorming vind je 3 klassenfoto’s en 55 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik weet niet meer waneer ik op deze school zat maar ik kreeg les van meneer Groet.

ik weet niet meer waneer ik op deze school zat maar ik kreeg les van meneer Groet

De Polsstok Oecumenische Pr..., 1963

In mijn herinnering heette deze school toen de VAN DER MEYSCHOOL.

In mijn herinnering heette deze school toen de VAN DER MEYSCHOOL. Eerste en tweede klas bij juff Haagedoorn met haar grijze keeshondje onder haar lessenaar. Enkele namen die ik me nog kan herinneren zijn: Arend, Hans.....? woonde op de bovenste verdieping van een flat aan de "overkant" van de Melisstokelaan en had ontzettend veel Dinkytoys op zijn vensterbank staan., Guudy? en Casper(uit Noorwegen), Jantje Meppel (had een geweldige trapauto). In 1964 zijn we met ons gezin naar de VS geemigreerd.

De Polsstok Oecumenische Pr..., 1962

hoi ik ben gerard wijngaard en zat op deze school ik werk tegenwoordig in de groenvoorziening en ben al bijna 11 jaar getrouwd met een schad van een vrouw.

hoi ik ben gerard wijngaard en zat op deze school ik werk tegenwoordig in de groenvoorziening en ben al bijna 11 jaar getrouwd met een schad van een vrouw

De Polsstok Oecumenische Pr..., 1978

?