De Plataan

Stationsstraat 12 in Uithuizermeeden, ( Toon op kaart )

91 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Plataan, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Plataan foto

Op De Plataan vind je 10 klassenfoto’s en 91 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Schaken, dammen en postzegels ruilen met Mihl, de verhalen van Wim Kunst (hoe heette dat kereltje toch waar ie verhalen over vertelde????) en natuurlijk meester Westhuis .

Schaken, dammen en postzegels ruilen met Mihl, de verhalen van Wim Kunst (hoe heette dat kereltje toch waar ie verhalen over vertelde????) en natuurlijk meester Westhuis ... Verder uiteraard het begin van de puberteit, een ramp! Vreselijk, al dat meeloopgedrag, het ergerlijke klikken, het jezelf persé 'moeten bewijzen', de meisjes langer dan de jongens, de eerste verliefdheid, ruzie als je een hoger cijfer had gehaald dan de ander ... Erg tegenvallend waren altijd, ja ALTIJD, de sportieve prestaties van deze school. Met dammen en schaken ging het meestal wel goed, maar zodra er gezwommen, gevoetbald of aan athletiek gedaan moest worden, waren de andere scholen steevast stukken beter. In peanutbal waren we wel goed, maar op de een of andere manier regende het altijd op de dag van het toernooi en zo werd het zeker vijf/zes jaar achtereen afgelast! Namen van mijn klasgenoten, zover ik ze nog weet: Sylvia den Hartogh (spelen in de autogarage), Elizabeth de Groot (buurmeisje, ik gaf haar altijd posters van Clouseau en New Kids On The Block), Miranda Willems, Mark-Jan Klijn (met de mooie witte labrador Donja), Martijn Hefting (maakte altijd een apart geluid), Johnny en Paul Brontsema, René 'Belie' Elema, Martijn Krishof (altijd friet op zijn verjaardag), Cora Eisema, Sofia Oomen, Patrick van Mastwijk (Zijn moeder was zo vriendelijk een boom uit onze tuin om te zagen, zodat ze er met de tractor makkelijker langs kon komen. En dat terwijl wij op vakantie waren, heel apart) , Pieter 'PeeWee' Winter, Kees 'Rooie' Rijploeg, Henk Boerhof (die wilde altijd uitvinder worden), Ties Wit, Leon van Dijk, Martijn Langhout (die werd op dag 1 van zijn Plataan-periode, we zaten toen vanwege de verbouwing in Rehoboth, al een metertje van de grond getild door Pa Krishof) en Mireille Klijn

De Plataan, 1981

miranda willems en elizabeth de groot waren mijn school vriendinnetjes.

miranda willems en elizabeth de groot waren mijn school vriendinnetjes. Ik zou het leuk vinden om iedereen weer eens te ontmoeten... tijd voor een reunie?

De Plataan, 1982

juf Boedeltje, juf Boersma, meester Kraaijema, meester van der Wal.

juf Boedeltje, juf Boersma, meester Kraaijema, meester van der Wal.

De Plataan, 1961

?