De Piramide

Flamingolaan 35 in Andijk, ( Toon op kaart )

39 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Piramide, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Piramide foto

Op De Piramide vind je 2 klassenfoto’s en 39 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Kamp in de zesde klas en meester havelaar met z'n gitaar (ia diedeldomdomdia en rat en de muizen) zijn de eerste dingen die me tebinnen schieten.

Kamp in de zesde klas en meester havelaar met z'n gitaar (ia diedeldomdomdia en rat en de muizen) zijn de eerste dingen die me tebinnen schieten.En Juf Lucia die vreselijk vals zingt ik was altijd doodsbang voor haar, begon weer in bed te piesen toen ik die ontmoette! dat kreng. Verder was het echt heel erg leuk daar ik had het erg naar mn zin (ik hoop dat Lucia dit leest ik zit nou toch lekker veilig in nieuw zeeland!).

De Piramide, 1982

we hadden een hele leuke klas altijd lachen vooral met nanka t laatste jaar[samen achterin skopje].

we hadden een hele leuke klas altijd lachen vooral met nanka t laatste jaar[samen achterin skopje]

De Piramide, 1982

In de klas samen met Rene te Oever, Tonny Haasnoot, Richard van Lubek, Marjolein Groot, Sonja Voorthuizen, Inge Mond etc.

In de klas samen met Rene te Oever, Tonny Haasnoot, Richard van Lubek, Marjolein Groot, Sonja Voorthuizen, Inge Mond etc. Ik had altijd een spuughekel aan Jan van de Berg, en mijn fav. lerares was toch wel Mieke Prenen of Toos Wester.

De Piramide, 1978