De Pionier school

Adenstraat 21 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

118 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Pionier school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
De Pionier school foto

Op De Pionier school vind je 4 klassenfoto’s en 118 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kan me o.

Ik kan me o.a. Tom nog herinneren en Edwin Leenheer. Ik ben toen ik in groep 7 zat verhuist naar Schiedam. De max was toch wle het schoolbuitenhuis in Leersum met een andere school uit Crooswijk. Het levend stratego e.d. dat zalik nooit vergeten

De Pionier school, 1983

Godsamme, wat is DAT lang geleden!!!! En wat was dat een leuke tijd.

Godsamme, wat is DAT lang geleden!!!! En wat was dat een leuke tijd... Ik herriner me vooral juffrouw Yvonne Groot nog, net als Claudia Baas en Danielle (achternaam?).

De Pionier school, 1981

ben vrij laat op deze school gekomen in mijn hoofd is dat in 83 of 82 geweest we hebben nog een tijdje in de cornelis haak school gezeten volgens mijn later in de nieuwbouw.

ben vrij laat op deze school gekomen in mijn hoofd is dat in 83 of 82 geweest we hebben nog een tijdje in de cornelis haak school gezeten volgens mijn later in de nieuwbouw.kan me nog wel wat namen voor de geest halen, bianca buys, miranda bezemer, Richard,oscar,marcel,tjark,veder ff zo snel niet. van der kroght leraar en soms viespeuk,muziek van der hurk,merv de groot,weet niet meer hoe dat dat oude vrouwtje hete van de handenarbeid.

De Pionier school, 1983

?