De Peppel

Jan Steenstraat 2 D in Nijverdal, ( Toon op kaart )

123 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Peppel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Peppel foto

Op De Peppel vind je 18 klassenfoto’s en 123 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Voorheen heette deze school OLS Nijverdal Wat ik me kan herinneren is dat ik les heb gehad van juf Danken en meester Mars (de hoofdmeester was in die tijd Mr.

Voorheen heette deze school OLS Nijverdal Wat ik me kan herinneren is dat ik les heb gehad van juf Danken en meester Mars (de hoofdmeester was in die tijd Mr.Vos.) Ik zat bij Maarten de Jong, Frits Pusiratu, Hanneke Brouwer, Sijbrand Sielkens, Keesjan Caron, Kristiaan Kemper?,Marita Boerdam en de rest weet ik niet meer van naam. Ik ben namelijk in 1973 terug gegaan met mijn ouders naar Indonesie. Ik zou het heel leuk vinden om weer in contact te komen met mijn oude klasgenootjes. Heeft iemand nog foto's van die tijd? Groetjes Bert Wattimury

De Peppel, 1967

vooral het laaste school jaar was erg leuk en we hadden ook een leuke klas.

vooral het laaste school jaar was erg leuk en we hadden ook een leuke klas. jammer dat ik bijna niemand meer spreek uit deze toch wel leuke tijd!!

De Peppel, 1978

We hadden een klas van 9 kinderen.

We hadden een klas van 9 kinderen. 6 meiden en 3 jongens.

De Peppel, 1978

?