De Peperbus

Sesamstraat 1 in Almere, ( Toon op kaart )

172 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Peperbus, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Peperbus foto

Op De Peperbus vind je 23 klassenfoto’s en 172 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb 8 jaar op de peperbus gezeten.

Ik heb 8 jaar op de peperbus gezeten. Ik heb het er wel naar mijn zin gehad. Wat ik me nog kan herinneren zijn de projecten en dan je ouders meenemen naar school om alles te laten bekijken. In groep 4 was alles in de klas omgebouwd. In groep 8 hadden Maggy, Malou en ik een project over achtbanen en ik had samen met mijn vader een soort achtbaan gebouwd met zwaartekracht die later nog bij de kleuters heeft gestaan. De nacht van acht en mijn moeder moest een nacht later nachtdienst draaien en kwam op school langs. In groep 5 de tocht door Flevoland, met zijn 5en in een kleine suzuki alto. Verdwalen in de polder, afslaande auto en overal als een van de eerste aankomen. En mijn vader die in groep 8 met alle uitjes ook meeging. In de musical van groep 8 de hoofdrol spelen als man.

De Peperbus, 1989

groep 8 met meester guido.

groep 8 met meester guido..

De Peperbus, 1994

Uhmz ik weet het niet precies meer maar ik zat bij jeffrey cyrus boas dave wesley cameron en weet ik veel wie allemaal nog Peace ;-).

Uhmz ik weet het niet precies meer maar ik zat bij jeffrey cyrus boas dave wesley cameron en weet ik veel wie allemaal nog Peace ;-)

De Peperbus, 1992