de Parkenschool voorheen Rijksleerschool

Kastanjelaan 9 in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

200 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Parkenschool voorheen Rijksleerschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Parkenschool voorheen Rijksleerschool foto

Op de Parkenschool voorheen Rijksleerschool vind je 29 klassenfoto’s en 200 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hinkelen.

Hinkelen...

de Parkenschool voorheen Ri..., 1988

eerst kleuterschool, toen 4 jaar op de lagere school daarna naar de Berg en Bos school gegaan Kan mij nog mevrouw Mars-Bol herinneren.

eerst kleuterschool, toen 4 jaar op de lagere school daarna naar de Berg en Bos school gegaan Kan mij nog mevrouw Mars-Bol herinneren

de Parkenschool voorheen Ri..., 1959

Maar twee jaar op deze school gezeten en herinner me niet alle namen, wel gezichten.

Maar twee jaar op deze school gezeten en herinner me niet alle namen, wel gezichten. Wel herinner ik me de bouw van de vogelkooi in de 5e klas en de toneelstukken in de aula. Bij een van die stukken moest ik ook nog zingen terwijl de hooischoven op de 'wagen' werden geladen. Zal met mijn 'zangtalent' niet voor een ieder een genoegen zijn geweest. Verder de Prinses en de varkenshoeder, waar ik nog weet de rol van de keizer te hebben gespeeld en zelf van verguld papier een kroon heb gemaakt. Op de klassenfoto '67 zit ik voor Dhr Smit(H?).

de Parkenschool voorheen Ri..., 1965

?