De Parel

Parelvissersstraat 201 in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

117 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Parel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Parel foto

Op De Parel vind je 18 klassenfoto’s en 117 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

heette toen: betsie schouten.

heette toen: betsie schouten. De Parel is ontstaan uit de Johannes Calvijnschool welke stond aan de Hazenlaan te kerschoten (nu snelliusstraat). Daarna tijdelijk aan de edisonlaan waarna de nieuwe school de parel werd betrokken. Heb daar klas 5 en 6 gedaan. Leraren mw.de Boer en dhr Zijlstra. Leerlingen o.a. robert zijlstra, anja epping, thea ??, annelies kraima, eric en arno (broertjes) hoop op reactie.

De Parel, 1963

Ik heb goeie herinneringen aan de basisschool.

Ik heb goeie herinneringen aan de basisschool. De eerste klas bij juf Muiderman, handwerken bij juf Krol, het 10 jarig bestaan van de school, afscheid van dhr. Zijlstra en natuurlijk op kamp in de 6de klas bij Leskens. Het was geloof ik de eerste keer dat de 6de klas op kamp ging. Naar Epe geloof ik, op de fiets. De bonte avond daar en met alle meiden slapen op de zolder. We hebben heel wat afgelachen. Klasse avonden, schuivelen, maar ook schoolvoetbal en buiten slagballen. De meeste namen ken ik nog wel en sommige zie ik ook nog wel eens. Misschien wordt het hoog tijd voor een reunie???

De Parel, 1976

geweldige tijd gehad veel slagbal en honkbal bij meester oudenhampsen, ook de toneelstukjes vond ik prachtig zo veel mogelijk zodat we geen les hadden.

geweldige tijd gehad veel slagbal en honkbal bij meester oudenhampsen, ook de toneelstukjes vond ik prachtig zo veel mogelijk zodat we geen les hadden. Ook ons zelf opgerichte voetbal team met wedstrijden tegen de maarten Luther King school kan ik me goed herrineren. Helaas zie ik niet veel mensen meer uit die tijd, wel zie ik oud klasgenoot Jan Olsder nog op mijn werk, Hierbij groeten aan alle oude bekenden. contact hendriksp monkeytale heetmeel point com

De Parel, 1968

?