De Overhaal

Het Veer 84 in Avenhorn, ( Toon op kaart )

74 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Overhaal, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
De Overhaal foto

Op De Overhaal vind je 5 klassenfoto’s en 74 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Klas 3: Meester Appelman: Ging na ons schooljaar op wereldreis Klas 4: Juf Mijzen; Lange tijd ziek geweest en toen hadden we een vervanger die heel ouderwets was.

Klas 3: Meester Appelman: Ging na ons schooljaar op wereldreis Klas 4: Juf Mijzen; Lange tijd ziek geweest en toen hadden we een vervanger die heel ouderwets was. Uit zuinigheid moesten we alles achter elkaar door schrijven om papier te sparen en hij sloeg soms met een lineaal. Klas 5: Meester Bionda: Leuk!! Ook erg goed in spannende verhalen en als dan niemand het in de gaten had, ineens een asbak (ja, roken in de klas mocht toen nog!) op de grond gooien. Klas 6: Meester van Wijk: Heel goede herinneringen. Verder: veel volksdansen! Sommigen vonden het vreselijk. Ik heb het alijd erg leuk gevonden en deed mee aan uitvoeringen in de kostuums gemaakt door moeder Jansen. Tranen bij het afscheid van de school, vooral na het afscheidslied dat door het voltallige personeel was uitgevoerd. Nog jarenlang kwamen we met een deel van de klas 1 keer per jaar terug om rapporten van de middelbare school te laten zien en om even bij te praten.

De Overhaal, 1974

leuke lagere schooltijd gehad.

leuke lagere schooltijd gehad. Een gezellige klas. Mijn vaste verkering was Marc Dekker uit Grosthuizen. (van de 2e tot de 6e klas). jaren later nog een half jaar verkering mee gehad, wat een nostalgie. Hierna de Mavo (Werenfridus) en de MEAO in Hoorn gedaan. gaan werken in de logistiek / export en ben nu getrouwd, heb een dochter van 10 maanden (juni 2002) en werk 2 dagen als telefoniste/receptioniste in Obdam waar ik ook ben gaan wonen. Meester Bionda gaven we met dierendag altijd bananen omdat hij leek op een aapje. (Dat deed iedereen volgens mij). De feestweek aan het eind van de 6e klas was ook erg leuk, vooral het op school slapen.

De Overhaal, 1977

Ooit es een sandaal uitgetrokken om die naar Richard Braas te smijten.

Ooit es een sandaal uitgetrokken om die naar Richard Braas te smijten. Echter, deze stond voor het grote raam bij Meester Braas en hij bukte helaas net op tijd. Raar gezicht hoor, een sandaal die enigzins na-zwiepend blijft hangen in het midden van zo'n ruit. Braas lachen vanzelf. En daar bedoel ik vanzelf sprekend niet de leraar mee, grrr!! :-)

De Overhaal, 1906

?