De Otterkolken

Prof Ten Doesschatestr 119 A in Heemskerk, ( Toon op kaart )

240 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Otterkolken, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Otterkolken foto

Op De Otterkolken vind je 15 klassenfoto’s en 240 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Otterlied: Wij zijn de otters, wij zijn de allerbeste otters, wij dragen blauwe broeken en ook nog een blauw shirt.

Otterlied: Wij zijn de otters, wij zijn de allerbeste otters, wij dragen blauwe broeken en ook nog een blauw shirt. Kan ons niks verdomme, hoeveel spelers er nog komme, het is een wedstrijd om te winnen met ons allernieuwste otter-systeem, hoi, otter-systeem hoi, otter-systeem ahoi! vierde klas: eerst juf hoppenbrouwers en later meester ten bosch, toen hij trouwde zijn we met de hele klas naar de kerk in alkmaar geweest. vijfde klas: henriette dekker, hele moderne, jonge juf, ik herinner me nog een ufo-project, klassenfeest met o.a. muziek van de poppies waar bert van lieshout met me wilde dansen, ik was toen helaas te verlegen. afrikaantjes zaaien in de vensterbanken, muizen in een zaagselbak die allemaal dood waren toen ik ze moest verschonen. zesde klas: meneer wiegmans, met zijn verhalen over sjors en sjimmie in utrecht?, fossielen en hij at krijt. Vond het een vreemde man met uitgesproken voorkeuren voor bepaalde personen. een reunie lijkt me wel leuk van deze school!

De Otterkolken, 1969

het "hobby project" van Mr Wiegmans.

het "hobby project" van Mr Wiegmans. iedere keer moest je wat anders uit proberen. Het bankje in de gang waarop we Mevr. Bongers voor de gek hielden. en natuurlijk Mevr. de Wit, vooral de combie klas in het hoek lokaal.

De Otterkolken, 1974

leuke tijd gehad.

leuke tijd gehad

De Otterkolken, 1984