De Oranjeschool

Zaalbergstraat in Alphen aan den Rijn, ( Toon op kaart )

222 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Oranjeschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 61
  • Schoolgenoten 222

Op De Oranjeschool vind je 61 klassenfoto’s en 222 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 171

Ik ben op de Oranje school kom...

Ik ben op de Oranje school komen na de herfstvakantie in de 5de klas. Veel klasgenoten woonden in de buurt waar ik woonde. Veel plezier gehad. Meester den Hertog in een combi-klas. Klasgenoten David Geukes, Jaco van Beest, Margriet Veldhuis, Eline Kwakernaak etc.

2002, Deleted

klas 6 altijd de verwarmingske...

klas 6 altijd de verwarmingsketel bij moeten vullen met kolen lekker wat anders dan leren.schoolreisje naar Brielle en Muiderberg op de Fiets en knikkeren op schoolplein savonds voetballen op plein

2002, Deleted

Ik was juf op deze school en h...

Ik was juf op deze school en heb goede herinneringen aan de vele kinderen die ik heb leren lezen en schrijven. Ik ben benieuwd hoe het met ze is gegaan en waar ze terecht gekomen zijn. Ook ben ik benieuwd hoe het met mijn oud-collega's gaat. Namen die mij te binnen schieten: Wim den Hertog, Andre Sonneveld, Lida Donkerbroek, Ans Verspuy, Jan Versloot, Peter van Egdom, Joke Snel en Truus de kleuterjuf.

2003, Miep
?