de Oranjeburcht

carry van bruggenhove 4 in Zoetermeer, ( Toon op kaart )

59 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Oranjeburcht, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Oranjeburcht foto

Op de Oranjeburcht vind je 23 klassenfoto’s en 59 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een leuke lagere schooltijd op de Oranjeburcht.

Een leuke lagere schooltijd op de Oranjeburcht. Met meesters als B. Hamburg die in de tijd dat ik les van hem had in klas 3 of 4 een gebroken been had,hoofdmeester Piet waar ik even geen achternaam bij weet op woensdagmorgen hadden we dan juf Margriet want meester Piet had dan andere dingen te doen,leuke afwisseling was dat.En natuurlijk meester Camping waar ik 2 jaar bij heb gezeten waarvan 1x in een combinatieklas met hem kon je lachen.Vriendinnen die ik had waren Jose,Carin,en Judith. Wat mij nog goed bijstaat is een lustrum wat gevierd werd in het thema de middeleeuwen waar we 1 week verkleed naar school kwamen als ridders en hofdames en allemaal leuke dingen deden. De musical als hoogtepunt en afsluiting van de basisschool waarin ik een liedje zong als Anoeska de Zigeunerin.

de Oranjeburcht, 1980

juffrouw stotijn was toch wel favoriet.

juffrouw stotijn was toch wel favoriet

de Oranjeburcht, 1979

Weet dat we een keer kaas gemaakt hebben, en dat is karnemelk geworden, was erg lekker !!! Had een indisch vriendinnetje die erg dicht bij school woonde.

Weet dat we een keer kaas gemaakt hebben, en dat is karnemelk geworden, was erg lekker !!! Had een indisch vriendinnetje die erg dicht bij school woonde. ******************

de Oranjeburcht, 1983

?