De Opslach

Schoolsingel 22 in Arum, ( Toon op kaart )

11 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Opslach, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Opslach foto

Op De Opslach vind je 0 klassenfoto’s en 11 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Met veel plezier lesgegeven in de bovenbouw van deze school.

Met veel plezier lesgegeven in de bovenbouw van deze school. Mooie tijd gehad met de collega's: Jelle en Hennie de Boer, Anke Bos, Immy Roosien, Manda Postma, Baukje Jeeninga, Hinke, Koos Schulte en Jan Pieter Rottiné. Hele mooie schoolreizen naar Terschelling (Volkshogeschool), Terherne (Kameleondorp), Ruigahuizen waarbij naderheid bleek dat de kampeerboerderij een dekmantel bleek voor drugshandel. Een dag nadat wij de kampeerboerderij verlieten, deed de politie een inval. De verbouwing van de school meegemaakt.Een jaar gebivakeerd in een noodgebouw dat achteraf voor 20 kinderen veel te klein bleek.

De Opslach, 2002

Ik heb inderdaad op deze school gezeten bij mij in de klas zaten Houkje Epema ,Sonja de Vries ,Wiepie Buwalda ,Sieger Goinga helaas overladen .

Ik heb inderdaad op deze school gezeten bij mij in de klas zaten Houkje Epema ,Sonja de Vries ,Wiepie Buwalda ,Sieger Goinga helaas overladen .Meinderd van der Weerd mijn eerste vriendje en ik wou beslist naast hem zitten in de eerste klas bij juffr.Sjouk als ik het nog goed heb.In klas 5 en 6 hadden we meester Zeegers en Toos en Paul waren zijn kinderen .dat was het eerst ik moet eest nadenken .

De Opslach, 1953

meester zegers altijd vroeg op school om te kunnen kaatsen.

meester zegers altijd vroeg op school om te kunnen kaatsen

De Opslach, 1952

?