De Oosterenk

Herfterweg 1 in Zwolle, ( Toon op kaart )

253 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Oosterenk, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Oosterenk foto

Op De Oosterenk vind je 45 klassenfoto’s en 253 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heb eerst op aangrenzende kleuterschool De Ooievaar gezeten, bij juf Wegner, voordat ik op de Oosterenk bij juffrouw Zwanenburg in de klas kwam.

Heb eerst op aangrenzende kleuterschool De Ooievaar gezeten, bij juf Wegner, voordat ik op de Oosterenk bij juffrouw Zwanenburg in de klas kwam. Overige leerkrachten waarbij ik in de klas heb gezeten: De Mik, Weulink en Brugman. Goede herinneringen aan het schoolkamp in de Noordster te Dwingelo, aan de kerst-tafeltennistoernooien, schooldakje klimmen, en aan mijn schoolvriendinnen: o.a. Jeannette Schotkamp, Jacqueline de Raad, Hetty Stibbe, Yvonne Stoffer, José Massier. Jammer dat het oude houten gebouw niet meer bestaat!

De Oosterenk, 1966

Herinering, altijd gelijk jarig met Wim van Hezel.

Herinering, altijd gelijk jarig met Wim van Hezel. Op de rolschaatsen naar school. Klas 1 en 2 juf Zwanenburg Klas 3 ? Klas 4 ? Klas 5 meester Gelderman Klas 6 meester Brugman

De Oosterenk, 1962

Voor de Oosterenk eerst op het Turfschip de eerste 3 jaar doorgebracht.

Voor de Oosterenk eerst op het Turfschip de eerste 3 jaar doorgebracht. Ik ben op de oosterenk dus in de 4e klas ingestroomd en heb ook de 5e en 6e klas gevolgd. Namen van toen: Sjoerd, Robert, Alex, Caroline, Anniek, Elske, Erik-Jan en nog veel meer.

De Oosterenk, 1986

?