De Oosterenk

Herfterweg 1 in Zwolle, ( Toon op kaart )

241 scholieren

Bekijk het volledige profiel van De Oosterenk, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 45
  • Schoolgenoten 241

Op De Oosterenk vind je 45 klassenfoto’s en 241 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 129

Heb eerst op aangrenzende kleu...

Heb eerst op aangrenzende kleuterschool De Ooievaar gezeten, bij juf Wegner, voordat ik op de Oosterenk bij juffrouw Zwanenburg in de klas kwam. Overige leerkrachten waarbij ik in de klas heb gezeten: De Mik, Weulink en Brugman. Goede herinneringen aan het schoolkamp in de Noordster te Dwingelo, aan de kerst-tafeltennistoernooien, schooldakje klimmen, en aan mijn schoolvriendinnen: o.a. Jeannette Schotkamp, Jacqueline de Raad, Hetty Stibbe, Yvonne Stoffer, José Massier. Jammer dat het oude houten gebouw niet meer bestaat!

2002, Henriëtte

Herinering, altijd gelijk jari...

Herinering, altijd gelijk jarig met Wim van Hezel. Op de rolschaatsen naar school. Klas 1 en 2 juf Zwanenburg Klas 3 ? Klas 4 ? Klas 5 meester Gelderman Klas 6 meester Brugman

2002, Deleted

Voor de Oosterenk eerst op het...

Voor de Oosterenk eerst op het Turfschip de eerste 3 jaar doorgebracht. Ik ben op de oosterenk dus in de 4e klas ingestroomd en heb ook de 5e en 6e klas gevolgd. Namen van toen: Sjoerd, Robert, Alex, Caroline, Anniek, Elske, Erik-Jan en nog veel meer.

2003, Roy
?