de Oldenye

Sint Anthonystraat 5 in Leeuwarden, ( Toon op kaart )

53 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Oldenye, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
de Oldenye foto

Op de Oldenye vind je 7 klassenfoto’s en 53 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hoi jan, een foto heb ik niet, maar misschien gaat je een lichtje branden: ik ging veel om met Thessa van der Veer (nog steeds trouwens).

Hoi jan, een foto heb ik niet, maar misschien gaat je een lichtje branden: ik ging veel om met Thessa van der Veer (nog steeds trouwens). Jij had toch een zusje: Nina toch?

de Oldenye, 1987

IK meen de dat ik er op zat vanaf 1984 maar zeker wet ik dat niet meer! Tja favoriete herinneringen: leuke meesters en juffen.

IK meen de dat ik er op zat vanaf 1984 maar zeker wet ik dat niet meer! Tja favoriete herinneringen: leuke meesters en juffen... van een juf (ben haar naam even kwijt) weet ik nog wat leuks te herinneren en dat was dat we bij haar altijd thee dronken op vrijdag middag 3 uur met een zakje koekjes bij de hema weg.

de Oldenye, 1984

Ik zat op deze school vanaf het begin, na de St.

Ik zat op deze school vanaf het begin, na de St. antony school, kwam ik bij juf Ankie, en had gelijk een beste vriendin, Jeannou, verder zaten walter , Rixt , John, en meer kan ik me eigenlijk niet herinneren, ben naar meester Joop gegaan, en Foppe en Gea, En meester Ab!

de Oldenye, 1987

?