de Octopus

Hertenweg 4 in Nieuwdorp, ( Toon op kaart )

44 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Octopus, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 8
  • Schoolgenoten 44

Op de Octopus vind je 8 klassenfoto’s en 44 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 21

Achtereenvolgens Juffrouw Meil...

Achtereenvolgens Juffrouw Meiler, Meester Burger en Hoofd der School meester Bakker. De meeste en beste herinneringen heb ik aan de toneelvoorstellingen(musicals) o.l.v. mevr. Bierens en niet te vergeten de jaarlijkse Paasvoetbaltoernooien, waar we natuurlijke moesten presteren omdat meester Bakker voorzitter van de KNVB, afd. Zeeland was. Er was een mooie bibliotheek op school(je mocht er maar 3 per week meenemen) en we leerden schaken als de meisjes handwerken kregen. Neef Kees was grote Kees en ik was klein Keesje. De onbezorgdheid en de vrijheid waarin we op school met elkaar omgingen zit in het geheugen gegrift.

2004, Cees

Juffrouw Meijler met haar groe...

Juffrouw Meijler met haar groene vulpen, meester Seijnstra in klas 3 en 4 (herfsttafel maken en op excursie naar bakker Francke) en tenslotte meester Bakker. In de 6e klas mocht je boven op de kast zitten als het lokaal verduisterd moest worden voor een filmvoorstelling.

2004, Deleted

Heb maar een jaar op deze scho...

Heb maar een jaar op deze school gezeten, weet er niet zo veel meer van....

2004, Louise
?