de Octopus

Femina Mullerstraat 78 in Hoofddorp, ( Toon op kaart )

99 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Octopus, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Octopus foto

Op de Octopus vind je 15 klassenfoto’s en 99 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

7 goede jaren gehad op deze school als juf.

7 goede jaren gehad op deze school als juf......Leuke klassen (3X groep 4, 1X groep 1 en 3 X groep 6). Het was mijn allereeste echte baan als juf. Janny Meyer (1 van de 3 Meijers) was de directeur. Ze was zeer gedreven, maar liet het na bijna 2 jaar voor gezien. Ronald Hoogenbosch volgde haar op als directeur. Eigenlijk een geweldige schoolmeester die wist wat ie wilde. Ik werd al snel -onder de bezielende leiding van Harriet- IB-er. Dat was een druk, maar wel heel spannend baantje naast de 4 dagen dat ik gewoon een klas had.Na 2 jaar inwerken deed ik dat werk een tijdlang alleen, later kwam Maaike er bij. De klas die de meeste indruk heeft achtergelaten is de groep waar heel veel drukke jongetjes inzaten: Jihed, Salim, Mohammed, Dennis, Tim etc. Bijzonder was deze klas ook omdat er een lichamelijk gehandicapte jongen in zat: Joost. Als juf moet je dan echt een 1000poot zijn want een klas draaiende houden terwijl je midden onder het dictee met Joost naar het toilet moet is geen kattenpis! Helaas verliet Ronald de school.....Na een jaar hield ik het ook voor gezien, met tranen in de ogen vertrok ik naar een plek in het onderwijs waar ik heel benieuwd naar was: het speciaal onderwijs! Toch moet ik nog zeer regelmatig terugdenken aan de Octopus......het heeft een soort voorbeeldfunctie-idee-indruk achtergelaten.........

de Octopus, 1992

Het was in ieder geval erg leuk op de Octopus en heb vooral veel lol gehad in het nadoen van de spice girls met de meiden.

Het was in ieder geval erg leuk op de Octopus en heb vooral veel lol gehad in het nadoen van de spice girls met de meiden. En de musical natuurlijk!!! ik had ook zeker een leuke klas met leuke lerlingen voor dat soort dingen . xxxxjes kimberley

de Octopus, 1992

De leukste lagere school van Hoofddorp!!! En de sportiefste.

De leukste lagere school van Hoofddorp!!! En de sportiefste... gezellige leraren zoals meester Han Meijer, Ronald Hoogenbos en meester Nanno van Zanten. Ook een hele gezellige klas trouwens.

de Octopus, 1991

?