de Nye Winninghe

V Weerden Poelmanstraat 2 in Hurdegaryp, ( Toon op kaart )

146 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Nye Winninghe, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 17
  • Schoolgenoten 146

Op de Nye Winninghe vind je 17 klassenfoto’s en 146 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 103

BEKIJK DE FOTO !!! op de kleu...

BEKIJK DE FOTO !!! op de kleuterschool "de springplank" bij juf Heeger, die zo'n oude peugeot had en waar we op de step rond het schoolplein raceten..... Later juf de Kroon in de eerste klas en juf Caracas en juf v.d. Woude, die trouwde ..... Meester Stobbe die nog kostganger bij mijn ouders is geweest, later opgevolgd door meester Jansen. Meester Blauw en meester van Manen, die ik later nog ben tegengekomen op de P.A.... (Hij keek nogal verbaasd dat ik op een HBO opleiding was terecht gekomen .....) knikkeren, voetballen op het Schalmeiplein, wie zal ik een kusje geven, enz. enz. Schoolliefdes, ach op wie was je niet? Na school: met z'n allen polsstokspringen in de weilanden .... Bij Meindert Lei op de boerderij helpen en spelen Een leuke herinnering! Misschien eens leuk om een reünie te organiseren ??

2002, Deleted

veel...

veel

2002, Deleted

Ik ben in 1964 verhuisd van he...

Ik ben in 1964 verhuisd van het groningse Godlinze naar de bodaanstraat in het friese Hurdegaryp. Verhuizen van de Wissel naar de Winninghe. Van een oud gebouw naar een splinter nieuw gebouw. Feest dus. Leuk was het jaarlijks terug kerende voetbalwedstrijd tussen de christelijke en de openbare school. Een leuke tijd. Meest ondeugende streek? Stinkbommetje breken in de zesde klas. Straf? Ik was de enige die niet inde stank hoefde te zitten. Ik werd er uit gestuurd. Flauw he.

2003, Deleted
?