De Nuborg/Brouwerskamp

Brouwerskamp 15 in Nunspeet, ( Toon op kaart )

361 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Nuborg/Brouwerskamp, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Nuborg/Brouwerskamp foto

Op De Nuborg/Brouwerskamp vind je 29 klassenfoto’s en 361 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een van de leukste herinneringen was het weekje op kamp in de Harskamp.

Een van de leukste herinneringen was het weekje op kamp in de Harskamp. De afscheidsdag van de 4de klassers. Iedereen verkleed op school en de leraren rare opdrachten laten uitvoeren. Namen van leraren die zijn blijven hangen: Wiegman, Kunst, Doornbosch, Panis. Achteraf was het een hele leuke school. Het was streng en daardoor kon je wel meer streken uithalen. Jongens waar ik stiekem verliefd op was, maar wat nooit iets is geworden ;-) : Leon Pilon, Guido Hoogwerf, Wim Pol, Jan-Willem ten Dam. Ik heb hier een leuke tijd gehad!

De Nuborg/Brouwerskamp, 1986

Weet niet precies het juiste jaar meer.

Weet niet precies het juiste jaar meer. Wiskunde: Leeflang, Natuurkunde: Van Dijk, Engels: Ter Wee, Bio: Dekker (sr), Gym: Smith, Economie: Van Maanen, Duits: Kunst, Aardrijkskunde: Idzinga...

De Nuborg/Brouwerskamp, 1992

Leuke tijd.

Leuke tijd. Gek genoeg niet echt veel herinneringen qua medeleerlingen. Zo uit de losse pols: Gonnie van Bochove, GeertJan van Panhuis, Jan Visch, Henriette Mulder, Jansje Haverkamp (niet in mijn klas, maar wel totaal verkikkerd).

De Nuborg/Brouwerskamp, 1975

?